Látogató számláló

0
0
0
9
9
0
2

MetoDream

Anyagcseretípus-mérésen alapuló egyénre szabott étkezési tanácsadás, élelmiszer-tesztekkel, heti mintaétrenddel kiegészítve

Érdeklődni: Heszberger Edina

                   06/20/594 7668

 

 

Pásztortáska egészségbolt

"Esse oportet ut vivas,                     non vivere ut edas."

Azért eszünk, hogy éljünk, nem azért élünk, hogy együnk.

Nem mindegy, hogy mivel táplálkozunk. Szervezetünk csak abból tudja ellátni az életfunkcióit, a test folyamatos regenerálását, a védekezőrendszer fenntartását, a gondolkodási folyamatokat, amit beviszünk a szervezetünbe. 

Tekintettel arra, hogy minden egyes ember a hatalmas Univerzum része, figyelembe kell venni a természet törvényeit is. 

A Pásztortáska Egészségbolt gyógynövények, egészséget támogató élelmiszerek, italok, étrendkiegészítők, kozmetikumok, baba-mama termékek stb. széles választékával áll minden típusú vásárló rendelkezésére.

Nyitvatartási idő: hétfőtől szombatig 9-17 
Telefon: +36 30 940 1516

AFS Kaposvár

ET Mozgásművészet

Köszöntelek

A VB Emberekért Alapítvány küldetése: 

Ahogy az esszénus Székely Ödön dr. és társasága vallja, mi is: Hisszük, hogy legfontosabb érték az ÉLET, ezért: mozgásművészeti foglalkozásainkkal elősegítünk egy testi-lelki kikapcsplódást a mindennapokban, egyéni fejlődést, erőnlétfokozást, fizikai állóképesség növelés mellett mozgásfejlesztést és vizuális fejlesztést, ami a tanulási képességet fejleszti gyermek és felnőtt korban egyaránt, békesség elérését a stresszel terhelt hétköznapokban.

 

Hisszük, hogy egymásra vagyunk bízva, ezért: támogatjuk foglalkozásainkkal vagy adományainkkal a rászorulókat.

 

Hisszük, hogy az Istenbe vetett hit ereje a legjobb gyógymód, ezért: tanításainkban a Szeretet és a Megbocsátás üzenetét visszük.

Az elengedés művészetét tanítjuk.

 

OLYAN LELKI HARCOSOK VAGYUNK, AKIK NEM MÁSOKAT, HANEM MAGUKAT GYŐZIK LE,

HOGY SZABADOK LEGYENEK.

 

 

Az Erőnléti Trénink Mozgásművészet:

 

Az alapítványon belül működő mozgásművészet, melyet Varga Béla - a kuratórium elnöke, alapító nagymester - fejlesztett kitöbb mint 30 éve segíti vele a művészet iránt érdeklődőket. Bér nem a magyar nép kultúra része, de magyar ember fejlesztette ki és hozta létre minden egyes gyakorlatát, amelyet a keleti kultúra szellemi és harcművészeti tanításai mélyen áthatottak.

 

A művészet azon fiatalokat, fiatal felnőtteket, gyermekeket és aktív felnőtteket szólított és szólít meg, akik úgy érzik, hogy a mozgáson keresztül nemcsak fizikai erőnlétet, hanem szellemi nyugalmat, kikapcsolódást, káros szenvedélyektől mentes baráti közösséget is szeretnének szerezni.

 


Edzéseinket heti 1 alkalommal tartjuk.

Minden pénteken 18 órától a HarmóniaHázban megtalálsz bennünket.

 

Facebook: erőnléti tréning mozgásművészet vagy alapítvány

Tel: 06-30-977-3796

 

Nem az életkorod számít, hanem a jelenléted!

 

Honlap készítés