Látogató számláló

0
0
0
9
9
0
2

MetoDream

Anyagcseretípus-mérésen alapuló egyénre szabott étkezési tanácsadás, élelmiszer-tesztekkel, heti mintaétrenddel kiegészítve

Érdeklődni: Heszberger Edina

                   06/20/594 7668

 

 

Pásztortáska egészségbolt

"Esse oportet ut vivas,                     non vivere ut edas."

Azért eszünk, hogy éljünk, nem azért élünk, hogy együnk.

Nem mindegy, hogy mivel táplálkozunk. Szervezetünk csak abból tudja ellátni az életfunkcióit, a test folyamatos regenerálását, a védekezőrendszer fenntartását, a gondolkodási folyamatokat, amit beviszünk a szervezetünbe. 

Tekintettel arra, hogy minden egyes ember a hatalmas Univerzum része, figyelembe kell venni a természet törvényeit is. 

A Pásztortáska Egészségbolt gyógynövények, egészséget támogató élelmiszerek, italok, étrendkiegészítők, kozmetikumok, baba-mama termékek stb. széles választékával áll minden típusú vásárló rendelkezésére.

Nyitvatartási idő: hétfőtől szombatig 9-17 
Telefon: +36 30 940 1516

AFS Kaposvár

AFS

KÜLFÖLDI TANULÁSI LEHETŐSÉG KÖZÉPISKOLÁSOKNAK!  

     

Az AFS (American Field Service)avilág legrégebbi és legnagyobb diákcsere szervezete; programjai keretében 99 ország 13 000 diákja utazik évente.

 

A programok fő célja, hogy a diákok egy tanév alatt megismerjék a különböző nemzeteket, kultúrákat és aktívan fejlesszék nyelvtudásukat.

A résztvevő diákok fogadócsaládoknál laknak, és ugyanúgy középiskolába járnak, mint itthon. Beilleszkednek fogadócsaládjukba, alkalmazkodnak annak életviteléhez. Felelősséget vállalnak magukért és tetteikért, problémamegoldó készségük javul, magabiztosabbá és önállóbbá válnak.

 

Magyarországról az AFS-szel80 országba utazhatnak a középiskolás diákok (15-18 éves korig).A diákok a csereprogramért részvételi díjat fizetnek. A részvételi díj országonként változó; a részletes árak, és a feltételek a honlapon olvashatóak. A részvételi díj az AFS év minden költségét tartalmazza, kivéve a vízumdíjat és a költőpénzt.

 

KÜLFÖLDI DIÁK FOGADÁSA

Keresünk olyan magyar fogadócsaládokat is, akik vállaljak befogadásukat. A fogadócsaládok feladatukat önként, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vállalják.

Miért érdemes cserediákot fogadni? Mert így mi is megismerhetünk egy másik kultúrát, nyelvet, szokásokat és rajta keresztül önmagunkat is. A program célja az interkulturális tanulás, vagyis egy "idegen" kultúra megismerése és ezen keresztül személyiségbeli fejlődés. Meggyőződésünk, hogy ez úgy érhető el leginkább, ha a diák egy adott országbeli család tagjaként él, miközben a helyi középiskolában tanul. Bárki fogadhat diákot, de szerencsésebb, ha a családban hasonló korú gyermek, vagy gyermekek vannak. A kiutazás és a fogadás nem feltétele egymásnak.

 

ÖNKÉNTESKEDÉS

Az AFS non-profit, önkéntes szervezet. Minden országban egy nemzeti iroda segítségével irányítja működését, de a munka nagy részét az önkéntesek végzik.

A csereprogramba bárki (tanár, diák, szülő, iskola vagy támogató cég) bekapcsolódhat az AFS irodán keresztül. A szervezet változatos lehetőségeket kínál önkéntesei számára: a “klasszikus” feladatokon kívül lehetőség nyílik például önkéntes cserékre, saját szervezésű tréningeken való részvételre vagy azok megtartására. Fiatal önkénteseink sokat tanulhatnak az EFIL (Európai Föderáció az Interkulturális Tanulásért) által kínált továbbképzéseken is.

 

Az AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítvány irodájának címe:

1071 Budapest, Dózsa György út 62. F/1.T: +36.1.212.1821

Helyi kapcsolat:andrea.sarkozy@afs.org + 36-20/428-6544

 

www.afs.hu / www.facebook.com/afshun

 

Honlap készítés