Látogató számláló

0
0
0
7
0
1
2

MetoDream

Anyagcseretípus-mérésen alapuló egyénre szabott étkezési tanácsadás, élelmiszer-tesztekkel, heti mintaétrenddel kiegészítve

Érdeklődni: Heszberger Edina

                   06/20/594 7668

 

 

Pásztortáska egészségbolt

"Esse oportet ut vivas,                     non vivere ut edas."

Azért eszünk, hogy éljünk, nem azért élünk, hogy együnk.

Nem mindegy, hogy mivel táplálkozunk. Szervezetünk csak abból tudja ellátni az életfunkcióit, a test folyamatos regenerálását, a védekezőrendszer fenntartását, a gondolkodási folyamatokat, amit beviszünk a szervezetünbe. 

Tekintettel arra, hogy minden egyes ember a hatalmas Univerzum része, figyelembe kell venni a természet törvényeit is. 

A Pásztortáska Egészségbolt gyógynövények, egészséget támogató élelmiszerek, italok, étrendkiegészítők, kozmetikumok, baba-mama termékek stb. széles választékával áll minden típusú vásárló rendelkezésére.

Nyitvatartási idő: hétfőtől szombatig 9-17 
Telefon: +36 30 940 1516

AFS Kaposvár

Funkcionális Jóga

Funkcionális Jóga

Mit ad Neked a Funkcionális jóga

Vitalitást, Erőt, Hajlékonyságot, Önbizalmat, Jó közérzetet, Magabiztosságot, Egészséget, Szabad mozgás örömét, Fókuszáltságot.

Rendszeres gyakorlásával Te leszel az, aki fogócskázik majd a dédunokájával, beutazza a világot, kicsattanó jókedvvel éli mindennapjait. Téged fog irigyelni mindenki fiatal kinézetedért, határtalan energiádért. Igen, jól olvastad, fiatalítja a testedet, amellett, hogy karban is tartja.

Mi is a Funkcionális jóga?

Az egész testre ható, tudományos alapokon nyugvó, orvosilag támogatott edzés. A funkcionális edzés és a jóga közötti űrt tölti ki. Az óra kimozgatással kezdődik, majd egymásra épülő, fokozatosan nehezedő gyakorlatspirálokból áll, melyet a nyújtás, majd a relaxáció zár.

A Funkcionális jóga jótékony hatását már az első alkalommal érezhetjük. A mai kor nyugati emberének életmódja messze eltér attól, amire a testünket megalkotta a természet. A mozgásszegény életmód, a sok ülés követeztében kialakult számos betegségre, (például gerincsérv) különböző derék,- hát,- nyaki rész fajdalmára jelenthet megoldást. A rendszeres gyakorlás során a panaszok enyhülnek, sok esetben meg is szűnnek.

Funkcionális jóga órákon nyújtunk és erősítünk is, így a rövidülésre hajlamos izmokat (például csípőhorpasz izom) nyújtjuk, míg a gyengülésre hajlamosakat (például farizom) erősítjük. Bármilyen korosztály számára ajánlott mozgás, a gyakorlatokat mindenki saját edzettségi szintjének megfelelően el tudja végezni. Több hetven év feletti Funkcionális jóga gyakorló található vendégeink között, akik nagy élvezettel, rendszeresen látogatják az órákat, nagyszerű eredményeket érnek el, sok fiatal irigyli őket hajlékonyságukért. A titok a vezetett órák rendszeres látogatásában, és a kitartásban rejlik.

Abban leszel a legjobb, amit minden nap gyakorolsz. Legyél bármennyi idős, akár sportolsz, akár nem, hidd el, szükséged van rá, hogy karbantartsd a tested.

Időpontok:

H: 19:00/ Erika

Sze: 16:30/ Erika

V: 18:00/ Erika

Elérhetőség:

 Erika: 06 30 737 3643

 

Honlap készítés