Látogató számláló

0
0
2
5
5
2
8

Funkcionális jóga

MetoDream

Anyagcseretípus-mérésen alapuló egyénre szabott étkezési tanácsadás, élelmiszer-tesztekkel, heti mintaétrenddel kiegészítve

Érdeklődni: Heszberger Edina

                   06/20/594 7668

 

 

Pásztortáska egészségbolt

"Esse oportet ut vivas,                     non vivere ut edas."

Azért eszünk, hogy éljünk, nem azért élünk, hogy együnk.

Nem mindegy, hogy mivel táplálkozunk. Szervezetünk csak abból tudja ellátni az életfunkcióit, a test folyamatos regenerálását, a védekezőrendszer fenntartását, a gondolkodási folyamatokat, amit beviszünk a szervezetünbe. 

Tekintettel arra, hogy minden egyes ember a hatalmas Univerzum része, figyelembe kell venni a természet törvényeit is. 

A Pásztortáska Egészségbolt gyógynövények, egészséget támogató élelmiszerek, italok, étrendkiegészítők, kozmetikumok, baba-mama termékek stb. széles választékával áll minden típusú vásárló rendelkezésére.

Nyitvatartási idő: hétfőtől szombatig 9-17 
Telefon: +36 30 940 1516

KapcsFord masszázs

A Harmónia ház csodái

KapcsFord masszázs

 

Itt nem táncolsz, itt az energiák táncolnak, együtt, Veled és Velem. A masszázs elején összekapcsolódunk, elindítjuk az energiákat. A vezetésemmel, gyengéd érintésemmel a "fején találjuk a problémákat". Minden régi, berögzült mintákat, becsípődéseket (lelkileg értve) fel tudunk oldani ezzel a módszerrel.

Gyengéd érintés a fejen, pontról pontra, és ha a test úgy kívánja, akkor tested különböző pontjait érintve, masszírozva oldjuk a blokkokat, elakadásokat, görcsöket. Ehhez hozzásegítenek a gyógyító ásványok, és még meg is olajozzuk a rendszert, de erről személyesen, amikor a kezeim közé kerülsz!

KapcsFord masszázs, pontról pontra oldódva.

Mert: annyira jó a mozgás világa!

Lelj ránk a Facebookon is!

https://www.facebook.com/Annyira-j%C3%B3-a-mozg%C3%A1s-vil%C3%A1ga-104111861892950

Honlap készítés