Látogató számláló

0
0
2
5
1
6
8

Funkcionális jóga

MetoDream

Anyagcseretípus-mérésen alapuló egyénre szabott étkezési tanácsadás, élelmiszer-tesztekkel, heti mintaétrenddel kiegészítve

Érdeklődni: Heszberger Edina

                   06/20/594 7668

 

 

Pásztortáska egészségbolt

"Esse oportet ut vivas,                     non vivere ut edas."

Azért eszünk, hogy éljünk, nem azért élünk, hogy együnk.

Nem mindegy, hogy mivel táplálkozunk. Szervezetünk csak abból tudja ellátni az életfunkcióit, a test folyamatos regenerálását, a védekezőrendszer fenntartását, a gondolkodási folyamatokat, amit beviszünk a szervezetünbe. 

Tekintettel arra, hogy minden egyes ember a hatalmas Univerzum része, figyelembe kell venni a természet törvényeit is. 

A Pásztortáska Egészségbolt gyógynövények, egészséget támogató élelmiszerek, italok, étrendkiegészítők, kozmetikumok, baba-mama termékek stb. széles választékával áll minden típusú vásárló rendelkezésére.

Nyitvatartási idő: hétfőtől szombatig 9-17 
Telefon: +36 30 940 1516

Változás-masszázs

A Harmónia ház csodái

Varga - Tóth Zsuzsi vagyok. Szeretettel köszöntelek. 

Ismerkedj meg röviden szakmai előképzettségem állomásaival, hitvallásommal:

A természetes gyógymódok, a tiszta, őszinte dolgok, az alapvető emberi értékek számomra mindig fontosak voltak/vannak/lesznek. Egyszerű útja ez a keleti filozófiák és a keleti gyógymódok irányába fordulásnak. Így el is indultam ezen az úton viszonylag gyorsan. Hálás vagyok egykori mestereimnek, akik elkísértek és segítették fejlődésemet az úton:

Dr. Fauszt Teréziának, a Fonyódi Feng Shui Galéria tulajdonosának, kiváló feng shui szakembernek – minden FENG SHUI tanulmányért, ahol megismerhettem és megszerethettem a kínai külső és belső térrendezés művészetét, amit máig is fantasztikus dolognak tartok.

Dr. Taracközi István a Természetgyógyászok Szövetségének elnökének köszönöm egyedi rajzelemző módszerét, a GRAFO-PSZICHO-MORBOANALÍZIST, melynek alap és haladó tanfolyamát is elsajáítítottam és akinek köszönhetően kedvet kaptam, majd jelentkeztem és eredményes záróvizsgát tettem a TERMÉSZETGYÓGYÁSZ AKADÉMIA két éves képzésén 2004-2006. években. Tőle tanultam EXTRASZENSZ BIOENERGETIKÁT, MANUÁLTERÁPIÁT, MOZGÁSTERÁPIÁT és anatómiai-élettani-kórtani ismereteimet is.

A frissítő masszázs vizsga letétele mellett, az akadémia évei alatt lehetőségem nyílt olyan kiváló szakemberektől tanulnom, mint:

Paulics Péter gyógy-és yumeiho masszőr, akitől nagy szerelmemet: A YUMEIHO MASSZÁZS fogásait sajátítottam el,

Pál Erzsébet, akitől REFLEXOLÓGIÁT, SZERETETMASSZÁZST, AZ APITERÁPIA alapjait, SZÁMMISZTIKÁT , REGRESSZIÓS TRÉNINGET,

Szilágyi Tiborné, akitől fantasztikus emberség és kedvesség mellett GRAFOLÓGIÁT ÉS SZIMBÓLUMELEMZÉST,

Dr. Nagy Géza bácsitól mélységes hitet, FITOTERÁPIÁT ÉS AROMATERÁPIÁT tanulhattam, melyek a mai napig is elkísérnek az életutam hétköznapjain is. Mivel ösztönzött az ÉRINTÉS és ENERGIA művészete, kiváló kineziológia tanárom Mátyásné Takács Kati két KINEZIOLÓGIAI tanfolyamát (Tools of Trade és Basic One Brain) is teljesítettem.

2001-től későbbi társam, férjem, mesterem

Varga Béla, későbbi társam, férjem, mesterem segítségével sajátítottam el az ERŐNLÉTI TRÉNING MOZGÁSMŰVÉSZETET, mely azóta is fantasztikus felismeréseket tár fel számomra és amelynek kismesteri fokozatát sikerült nemrégiben elérnem. Életemmel egy azóta is ez a művészet és az itt szerzett tudás és tapasztalás.

Most – hosszú időn át tartó érlelés után – masszázsvállalkozásba kezdek másodállásban, mert olyan folyamatok, áramlatok indultak és zajlanak, amelyek segítőkül szegődtek mellém ezen az úton. Engedek a változásnak, hiszen mit sem érne az a sok ajándék, amit kaptam, ha a sötétben, papírlapokon sárgulna meg. Mélyen hiszek az Isten, a Szeretet csodálatos erejében és abban, hogy az emberi lélek, szellem és test formálható, felszabadítható, s akkor olyan csodákra képes, akkora változásokat hoz, ami új értelmet ad látható és láthatatlan síkon egyaránt. Hiszek az emberek egységében és az ember egyediségében és abban, hogy egy állandó van: a változás. Ezért viseli az általam végzett masszázs ezt a nevet.

Teljes testmasszázsok: 55perc/alkalom 5700 Ft/alkalom, a doTERRA esszenciáival  6700Ft/alkalom. 

Hát/talp/arc-váll masszázsok: 25perc/alkalom 3500ft/alkalom, 40 perces a doTERRA esszenciáival 4700/alkalom.

Ha felkeltettem érdeklődésedet:

Elérsz telefonon: 06-30-977-3796, vagy írj a facebook-oldalamra:

 

https://www.facebook.com/search/top?q=v%C3%A1ltoz%C3%A1s%20massz%C3%A1zs

 

 

 

 

Honlap készítés